Bericht versturen

De botanische Desinfecterende Beste Desinfecterende Vloeibare Vriendschappelijke Hond van de Desinfecterend middelnevel

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: ascentet
Certificering: CE FDA
Modelnummer: Medisch Ontsmettingsmiddel
Min. bestelaantal: Onderhandeling
Prijs: Negotiation
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000000 Ton/Ton per ontsmettingsmiddel van de Maand het vloeibare nevel
Contact nu
Type: Medisch Oppervlakteontsmettingsmiddel Seizoen: Alle-seizoen
Eigenschap: Duurzaam, Opgeslagen Certificaat: ISO, MSDS
Instrumentenclassificatie: Klasse I Functie: oppervlaktereiniging desinfecterende vloeistof

Medische Oppervlakte Desinfecterende Decontaminant Schoner 1 Gal Capacity

Het personeel en het geduldige welzijn zijn van primair belang als u een gezondheidszorgpraktijk beheert, en het handhaven van een behoorlijk schoongemaakte faciliteit speelt een belangrijke rol in het helpen om zowel vaklieden als patiënten en de milieubrandkast gezond te houden. U reeds dat de medische, tand en chirurgische milieu's een grote mate van netheid en desinfectie dan de gemiddelde commerciële faciliteit vereisen, maar weet kent u de juiste ontsmettingsmiddelen om in uw unieke praktijk te gebruiken?

Zelfs als u een buitenbedrijf inhuurt om het schoonmaken voor u te doen, zou u de producten moeten begrijpen die zij hebben gebruikt om te verzekeren hun niveau van desinfectie voor uw specifieke faciliteit aangewezen is. U zou elk van de volgende die factoren moeten overwegen door Centra voor Ziektecontrole en Preventie worden geadviseerd (CDC) wanneer het evaluatie van ontsmettingsmiddelen voor uw gezondheidszorgfaciliteit:

Het schonere Ontsmettingsmiddel doodt snel micro-organismen op een brede waaier van oppervlakten. Het is een gebruiksklare, éénfasige, niet corrosieve desinfecterende reinigingsmachine die schoonmaakt en sneller dan de concurrentie desinfecteert. Het heeft 30 tot 60 tweede, hard-oppervlakte desinfecterend tijden op meeste bacteriën en de virussen. Op zachte oppervlakten zoals gordijnen, stoelen en lagen, doodt het bacteriën in enkel 30 seconden. Deze waterstofperoxydereinigingsmachine voldoet EPA-aan criteria voor gebruik tegen SARS-CoV-2, het virus dat oorzaken covid-19. Het is veilig om op verscheidene types van stoffen zoals polyester en katoen te gebruiken, en het zal canvas, nylon of geen polypropyleen berokkenen. Het wordt EPA-geregistreerd om ziekteverwekkers op zowel harde als zachte oppervlakten te doden. Bewust van patiënt en personeelscomfort, wordt deze reinigingsmachine geformuleerd zonder ruwe chemische geuren, dampen of toegevoegde fragrances. Het is voorgenomen voor gebruik in commerciële montages.

Toepassing/Gebruik Multi Multifunctionele Oppervlakte,
Vereiste assemblage Nr
Schoner Type Vloeistof
Schoner Volume 32 FL oz (1 kwart gallon)
Kleur Ontruim
Samenstelling Waterstofperoxyde
Milieucertificering EPA
Milieuvriendelijk Ja
Eigenschappen Niet corrosief ontsmettingsmiddel, Antibacteriële Virucidal,
Producttype Oppervlaktereinigingsmachine
Geadviseerd Gebruik Geurvlekkenmiddel, Virusvlekkenmiddel, Bacteriënvlekkenmiddel, Grondvlekkenmiddel, Vuilvlekkenmiddel, Bloedvlekkenmiddel
Gerecycleerd Nr

Contactgegevens
julie

Telefoonnummer : +8619946196228

WhatsApp : +85251736788